Cumpănașu, după cererile către INTERPOL și EUROPOL: Una dintre cele mai importante minciuni spusă de autorități pe surse

Alexandru Cumpănașu a făcut primele declaraţii, în fața jurnaliștilor, după cererile către INTERPOL și EUROPOL.

"Doamna ministru Sorina Pintea mi-a comunciat, astăzi, că este gata raportul (n.r după controlul de la INML) şi în câteva ore îmi va parveni şi mie, aşa cum probabil va fi trimis şi la Parchet. Nu ştiu ce conţine. Am considerat util şi normal pentru dvs (n.r jurnaliștii), pentru noi să nu ne mai mintă. Măcar să se abţină de la comunicări publice, oficiale sau nu. A mai fost spusă o minciună, dar vreau să o verific şi eu, deocamdată. M-am săturat să infirm ceea ce pleacă de la autorităţi. O să vă spun mâine despre ce este vorba. Dacă este o informaţie reală, vă voi confirma, dacă nu este reală - ceea ce tind să cred 90% - este una dintre cele mai importante minciuni spusă de autorităţi pe surse către dvs. şi neinfirmata până în momentul de faţă", a declarat Alexandru Cumpănașu.

Întrebat dacă va face public raportul, după controlul la INML, acesta a spus: "Da. Doamna ministru nu mi-a spus să fie clasificat. Îl fac public fără discuţie. Ok, nu s-a găsit nimic, nu au reuşit să îi prindă pe aia care au dat informaţii pe surse.. Nu mă bag, e treaba lor. Dar dvs trebuie să aveţi acces la ceea ce fac instituţiile. Că de-asta tot alerg pe la instituţii. Te loveşti de nu putem, nu vrem, trebuie să declarăm moartea, trebuie să scăpăm de povestea asta, că are complici, că are reţea. Pe cei de la biroul teritorial Olt DIICOT i-a luat cineva la întrebări?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel