Alexandru Cumpănașu, candidatură prezidențiale? Victor Ciutacu: Să dăm cărțile pe față!/ ”Iau în calcul o astfel de variantă”

Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu ar putea candida la alegerile prezidențiale. Invitat într-o emisiune TV, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele dispărute îb Caracal, a făcut precizări în acest sens. 

Alexandru Cumpănașu a fost invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, moderată la România TV, iar în cadrul acesteia a vorbit despre o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidențiale. Toate acestea după ce în spațiul public și pe Internet s-a vehiculat că Alexandru Cumpănașu ar urma să candideze la alegerile prezidențiale. 

Victor Ciutacu: Tu poate poți reprezenta o miză mai ales în contextul în care ți-ai ridicat jumătate de Facebook în cap cu privire la o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale, dar oamenii ceilalți pentru cine sunt un pericol?

Alexandru Cumpănașu: Cu privire la Facebook este vorba de niște reclame plătite de niște băieți. Îl plătesc pentru o miză. Poate ne ia mințile și poate ne răzgândim.

Victor Ciutacu: Lupta asta a ta se va solda cu o eventuală candidatură? Hai să dăm cărțile pe față.

Alexandru Cumpănașu: Nu mi-am propus nicio secundă, de asta am fost și foarte furios pentru șmecheriile pe care le-au făcut la început niște securiști nenorociți, când în primele zile deja vorbeau de așa ceva. Și mă întrebam de ce? Ei știau ei ceva. (...) Eu cred că orice om care vrea să candideze la președinție trebuie să aibă o cauză și un scop. Am cauza, am scopul, dar deocamdată este o chestiune de dorință. Nu îmi doresc să candidez. Eu în acest moment, împreună cu familia mea, am hotărât să nu candidez. (...) Oamenii ăștia sunt foarte speriați și spun: băi, dacă ăsta candidează ne strică jocurile. Dacă în țara asta sunt sute de mii de oameni, sau vor fi, care au fost călcați în picioare de statul român, de justiție, de procuratură, îți spun că iau în calcul o astfel de variantă. 

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Unde sunt fetele? Bunicul Luizei: Mă sufoc, nu mai pot. Am primit o veste de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel