Alexandru Cumpănașu, despre o candidatură pentru șefia TVR

Președintele Asociației pentru Implementarea Democrației, Alexandru Cumpănașu, a reacționat după zvonurile privind o posibilă candidatură a sa pentru conducerea Societății Române de Televiziune (SRTV).

Într-un comunicat postat pe site-ul Asociației pentru Implementarea Democrației, Alexandru Cumpănașu dezminte o posibilă candidatură la conducerea SRTV.

”Având în vedere informaţiile apărute astăzi în presă cu privire la o posibilă candidatură a domnului Alexandru Cumpănaşu la conducerea SRTV, Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei (AID) face următoatele precizări:

Preşedintele AID, domnul Alexandru Cumpănaşu, nu va candida la conducerea SRTV sau la vreo altă funcţie publică.

Facem precizarea că nu a existat nicio propunere, discuţie sau intenţie în acest sens înaintată preşedintelui AID, dar nici dorinţa acestuia de a ocupa o poziţie de conducere în cadrul SRTV.

Domnul Alexandru Cumpănaşu rămâne, în continuare, preşedintele Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei (AID) şi Secretarul General al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), menţinându-se activ în zona societăţii civile”, se arată în comunicatul AID.

Vezi și: Anunț bombă al lui Mădălin Voicu: Închid TVR!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel