Alexandru Cumpănașu, despre o candidatură pentru șefia TVR

Președintele Asociației pentru Implementarea Democrației, Alexandru Cumpănașu, a reacționat după zvonurile privind o posibilă candidatură a sa pentru conducerea Societății Române de Televiziune (SRTV).

Într-un comunicat postat pe site-ul Asociației pentru Implementarea Democrației, Alexandru Cumpănașu dezminte o posibilă candidatură la conducerea SRTV.

”Având în vedere informaţiile apărute astăzi în presă cu privire la o posibilă candidatură a domnului Alexandru Cumpănaşu la conducerea SRTV, Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei (AID) face următoatele precizări:

Preşedintele AID, domnul Alexandru Cumpănaşu, nu va candida la conducerea SRTV sau la vreo altă funcţie publică.

Facem precizarea că nu a existat nicio propunere, discuţie sau intenţie în acest sens înaintată preşedintelui AID, dar nici dorinţa acestuia de a ocupa o poziţie de conducere în cadrul SRTV.

Domnul Alexandru Cumpănaşu rămâne, în continuare, preşedintele Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei (AID) şi Secretarul General al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), menţinându-se activ în zona societăţii civile”, se arată în comunicatul AID.

Vezi și: Anunț bombă al lui Mădălin Voicu: Închid TVR!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel