Alexandru Căutiş: Să fie clar chiar și pentru Rareș Bogdan

Alexandru Căutiș a transmis un mesaj în mediul online, după ce a părăsit platoul emisiunii lui Rareș Bogdan marți seară.

”Vreți să vă uitați la televizor ca să vă isterizați sau ca să vă informați? Ca să fie clar și pentru cei mai proști dintre fanii lui Rares Bogdan și chiar și pentru Rareș Bogdan:

- Jandarmii care au făcut abuzuri trebuie pedepsiți! La fel cum cei care nu au comis abuzuri nu pot fi incriminați și catalogați drept "criminali". Un prim pas este identificarea jandarmului care face abuzul. Aici putea ajuta interviul meu cu Paraschiv, in care omul zice că subordonații lui aveau însemne, numere de identificare, ceilalți, care nu erau din Brigada lui Paraschiv nu aveau astfel de însemne. Și mai spune Paraschiv că în mod normal trebuiau să aibă și ăia, din alte unități decât cea a lui. Ceea ce era o informație importantă din interviu, asta în cazul în care Rareș Bogdan ar fi fost interesat de informații importante”, a scris Căutiș pe Facebook.

Amintim că Alexandru Căutiș a spus în emisiunea Jocuri de Putere, de la Realitatea TV, că i-a luat un interviu colonelului Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş, cunoscut de la proteste ca "omul în alb". Mai multe, în link-ul de mai jos.

Vezi și: Alex Căutiș, scandal la Realitatea - a părăsit platoul. "Du-te la Antena 3"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel