Alexandru Căutiş, în Piața Victoriei: Să veniți să mă scuipați. Nu voi da pe nimeni în judecată

Alexandru Căutiș a transmis un nou mesaj joi, în mediul online, după ce a părăsit platoul emisiunii lui Rareș Bogdan marți seară.

Alexandru Căutiș a spus, în emisiunea Jocuri de Putere, de la Realitatea TV, că i-a luat un interviu colonelului Paraschiv, cunoscut de la proteste ca "omul în alb". Ulterior, discuția a degenerat, joi făcând noi precizări despre acest subiect.

”Vă propun o oră și un loc să veniți să mă scuipați, dar după ce citiți aceste rânduri...”, și-a început astfel Căutiș mesajul publicat pe Facebook joi. ”Incidentul dintre mine și Rareș Bogdan a început înainte de emisiune, când i-am spus că eu nu-l fac „criminal", că nu rostesc acest cuvânt la adresa lui Paraschiv ăla, că nu am încă date care să justifice acel cuvânt, „criminal", în privința lui Paraschiv. L-am rugat să vorbim despre ce a zis Paraschiv, nu să mă oblige să-i pun etichete. Când a început discuția dintre noi, live, Rareș a spus ceva în genul că vorbim despre un „interviu cu criminalul Paraschiv". La care eu am zis, involuntar, "interviu cu săracul Paraschiv" sau „sărmanul Paraschiv", nu mai știu exact. Am spus asta fiindcă știam că la acea oră Paraschiv fusese singurul care și-a asumat să comunice, și acum era făcut „criminal" și în contextul interviului, ceea ce era o scădere sufletească, a dat omul interviu, îl fac criminal și cu ocazia asta, din start (jurnalistul Rareș Bogdan nu e robot, cred că are și suflet) La final, după ce ar fi ascultat ce a zis Paraschiv putea să conchidă dacă e criminal sau nu”, a precizat Căutiș.

”S-a pornit imediat asupra mea un val de acuze, că țin cu Paraschiv, că vreau să-l apăr. (...) Rareș Bogdan știe cum sunt. Și nu cred că mă consideră nici duplicitar, nici diversionist, nici intrus”, a spus acesta, precizând: ”Refuzul meu de rosti cuvântul „criminal" despre Paraschiv a declanșat invitația la ură împotriva mea, o ură nejustificată. Am făcut un interviu, și criminal să fi fost intervievatul, nu preluam eu, autorul interviului din vina lui”.

”Nu voi da pe nimeni în judecată”

”Voi, cei care mă credeți intrus al PSD, al oricărui partid din România, (...) puteți veni să mă scuipați și să mă ocărâți în această seară de la ora 18 în Piața Victoriei. Nu voi da pe nimeni în judecată pentru aceasta. Nu cer sprijinul Poliției, Jandarmeriei. Insist ca Rareș Bogdan să vină public cu ce date suplimentare vrea el, astfel încât să aveți motive să mă batjocoriți mai tare. Voi purta un tricou primit de la Rareș Bogdan. Îl aștep și pe el să mă scuipe”, a transmis Căutiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel