Alexandru Arşinel, reacție după ce a fost înlocuit de Catena. Cine i-a luat locul

Catena a luat decizia să înlocuiască spotul publicitar în care apăreau Stela Popescu și Alexandru Arșinel. 

Maria Dragomiroiu a apărut  pe afişele farmaciei, dar şi în reclamele de la Radio şi TV, iar actorul Cristi Simion este cel i-a luat locul lui Arşinel în reclamele de la Catena. 

Decizia Catena l-a nemulțumit  pe Arșinel: "Ar trebui să-i contactaţi pe ei şi să-i întrebaţi. În ceea ce mă priveşte, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor", a declarat actorul pentru Click.

Născut pe 14 decembrie 1974, Cristi Simion a urmat curusurile Scolii de Artă din Galați, specializarea - Actorie, clasa prof. Grig Dristaru (1992-1993) si Facultatea de Teatru din Braila, specializarea - Actorie, clasa prof. Victor Moldovan (1993-1996) si a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale Bucuresti, specializarea - Actorie, clasa prof. Florin Zamfirescu, Adrian Pintea (1996-2000).

A fost colaborator al Teatrul Maria Filotti-Braila 1993-2001, iar din 2002 angajat la 'Teatrul Constantin Tanase' din Bucuresti si colaborator la 'Teatrul C. Nottara'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel