Alexandru Arşinel, reacție după ce a fost înlocuit de Catena. Cine i-a luat locul

Crişan Andreescu / 12 apr 2018 / 16:33 Salveaza PDF Comentarii

Catena a luat decizia să înlocuiască spotul publicitar în care apăreau Stela Popescu și Alexandru Arșinel. 

Maria Dragomiroiu a apărut  pe afişele farmaciei, dar şi în reclamele de la Radio şi TV, iar actorul Cristi Simion este cel i-a luat locul lui Arşinel în reclamele de la Catena. 

Decizia Catena l-a nemulțumit  pe Arșinel: "Ar trebui să-i contactaţi pe ei şi să-i întrebaţi. În ceea ce mă priveşte, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor", a declarat actorul pentru Click.

Născut pe 14 decembrie 1974, Cristi Simion a urmat curusurile Scolii de Artă din Galați, specializarea - Actorie, clasa prof. Grig Dristaru (1992-1993) si Facultatea de Teatru din Braila, specializarea - Actorie, clasa prof. Victor Moldovan (1993-1996) si a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale Bucuresti, specializarea - Actorie, clasa prof. Florin Zamfirescu, Adrian Pintea (1996-2000).

A fost colaborator al Teatrul Maria Filotti-Braila 1993-2001, iar din 2002 angajat la 'Teatrul Constantin Tanase' din Bucuresti si colaborator la 'Teatrul C. Nottara'.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24