Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate. A chemat de urgență ambulanța

Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate. A chemat de urgență ambulanța
Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate. A chemat de urgență ambulanța

Starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel s-ar fi agravat sâmbătă după-amiază.

Actorul ar avea dureri abdominale de nesuportat, conform surselor România TV. 

Alexandru Arșinel a sunat la 112, iar o ambulanță se află în drum spre acesta.

Alexandru Arșinel, anunț, după operația pe inimă: Am datoria să vă spun care este situația mea

Amintim faptul că Alexandru Arșinel a fost operat recent pe inimă. 

"Sunt destul de stresat. Îmi este greu să răspund pentru sănătatea mea care nu este în regulă. Sper ca într-o săptămână să reușesc să mă pun mai bine pe picioare, pentru că am avut o anestezie masivă prin care grupul de medici a încercat să îmi înlocuiască, într-un fel sau altul, inima. Acum așteptăm efectul acestei operații și încercăm să revenim la viață.

Am fost externat ieri (n.red. 2 decembrie 2021), sunt spre bine. În medicină, totdeauna stăm cu gândul și speranța că va fi mai bine. De asta se și fac aceste intervenții. Vreau să informez spectatorii care mă ascultă de ani de zile. De aceea am datoria să ocolesc anumite orgolii și să le spun care este situația mea în momentul de față", a declarat Alexandru Arșinel. VEZI ȘTIREA INIȚIALĂ AICI!

Alexandru Arșinel, interviu pentru DC News în luna mai 

După ce a fost internat în spital, în primăvara acestui an, actorul Alexandru Arșinel a oferit un interviu pentru DC News.

DC News: Cum vă simțiți, maestre, după ce ați fost externat din spital? 

”Niciodată să nu crezi că după ce faci Covid-19 poți să fii bine, ci mai binișor, dar nu bine. Trăiești tot timpul cu o suspiciune... dar sper să nu se întâmple nimic rău. Eu am avut o situație mai dificilă pentru că a trebuit să întâmpin coronavirusul cu imunitatea scăzută din cauza transplantului de rinichi. Astfel tratamentul pe care îl iau în acest sens face să îmi scadă imunitatea, rezistența și iau zilnic medicamente imunosupresoare de opt ani”, spunea, atunci, Alexandru Arșinel. „Tot timpul am trăit cu speranța că nu voi lua virusul, însă s-a întâmplat! Dar mi-am făcut vaccinul, lucru care mi-a creat o rezistență mai mare la atacul Covid-19”, mai declarase actorul Alexandru Arșinel.

VEZI ȘI EXCLUSIV  ”Alexandru Arșinel a murit!” Prima reacție după ”deces”: Sunt câteva caractere infecte care nu au ce spune

Maestrul Alexandru Arşinel s-a născut pe 4 iunie 1939, în localitatea Dolhasca, judeţul Baia, azi Suceava. El a avut o contribuţie importantă în dezvoltarea teatrului de revistă, televiziunii, filmului românesc şi o activitate scenică de aproape 60 de ani. Este director al Teatrului de revistă 'Constantin Tănase' din Bucureşti, din anul 1998. Alexandru Arşinel este cetăţean de onoare al oraşului Suceava şi al localităţii natale, Dolhasca, astăzi oraş, iar din 2014, Casa de Cultură din localitate îi poartă numele, fiind prezent la momentul inaugurării alături de Stela Popescu. 

Reluăm un interviu cu maestrul Alexandru Arșinel la DC News:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel