Alexandra, transcripturi 112. Avocatul Tonel Pop: Pot schimba economia cazului și direcția anchetei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat, după ce a studiat dosarul Caracal la sediul DIICOT, că procurorii vor reasculta înregistrarea care conține discuția Alexandrei atunci când a sunat la 112 și vor verifica stenogramele.

„Am studiat din nou, împreună cu procurorii, transcripturile de la 112, conversația Alexandrei înregistrată pe robotul Telecomunicațiilor Speciale. (...) Se fac reverificări și se va retranscrie, se va reasculta partea audio. Am evidențiat lucruri foarte importante care pot avea importanță deosebită. (...) Sunt elemente pe care le-am invederat, care țin de transcripturi. Transcripturile vor fi reverificate prin înregistrările audio. De asemenea, am evidențiat lucruri, în transcripturi, care pot schimba economia cazului și direcția anchetei", a declarat Tonel Pop, la ieșirea din sediul DIICOT, unde a studiat dosarul Caracal.

Audierea de marți de la IGPR a lui Gheorghe Dincă ar fi fost oprită de procurorul de caz după ce avocatul din oficiu al acestuia a părăsit de mai multe ori camera de anchetă, lăsându-l fără asistență juridică, iar ulterior a făcut o criză de nervi, a spus Tonel Pop, la ieșirea de la audiere.

În replică, avocatul lui Dincă a spus că a ieșit din cameră o singură dată, cu aprobarea procurorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel