Alexandra Nechita, Micuţa Picasso, în emisiunea „Chipuri fără mască", de vineri

Pentru cei mai mulţi dintre noi, Alexandra Nechita, cunoscută în întreagă lume drept "Micuţa Picasso" nu ar mai avea nevoie de vreo prezentare. Vom vorbi despre cele mai importante realizări ale ei de-a lungul timpului,  asumându-ne să nu fim chiar la curent cu toate reuşitele ei, în special cele de dată recentă. În premieră la un post de radio, ea, Alexandra Nechita, va fi prezentă vineri, la ora 13,00, în emisiunea "Chipuri fără masca", realizată de Rodica Mandache.

"A fost ca o cometa, când am văzut-o prima dată, într-o emisiune a lui Marius Tucă: cred că avea vreo opt ani, mi-a rămas în minte siguranţa cu care spunea că e româncă, că tot ce face – face pentru ţara ei, deşi era doar un copil. Când am întâlnit-o acum, m-am blocat, deşi eu mă blochez rar, pentru că avea aceeaşi siguranţă şi naturaleţe care n-au nimic de-a face cu reuşită, rar vezi oameni plin de bani, de succes că sunt atât de fireşti. Alexandra Nechita este genul de artist de la care afli ceva fabulos doar privind-o, ca şi cum te-ai uita la un portret sau ai citi o carte care-ţi aduce revelaţii. Ea este un om care-ţi provoacă revelaţii. Cred că sunt foarte norocoasă că vine în emisiunea mea, în această vara prăfoasă, duşmănoasă, care părea să nu aducă nimic bun, spune realizatoarea emisiunii "Chipuri fără masca", actriţa Rodica Mandache.

Copil fenomen cu un talent extraordinar în pictură şi sculptură, Alexandra s-a născut în urmă cu 32 de ani la Vaslui, a plecat la un an şi jumătate din ţară în Statele Unite, şi a fost rapid mediatizată mulţumită tablourilor sale extraordinare pe care le semna. La doi ani lucra în creion şi cerneală. A vândut picturi în valoare de 10 milioane de dolari până a împlinit zece ani, iar carieră să a evoluat fulminant, picturile şi sculpturile sale fiind apreciate în expoziţii şi galerii de artă pe toate meridianele, iar printre admiratorii ei declaraţi se numără regina Angliei şi împăratul Japoniei, Tony Blair şi Oprah Winfrey, Larry King şi Phil Collins, Catherine Deneuve şi Lionel Richie. A absolvit UCLA, "Arte frumoase", s-a căsătorit şi are o fetiţă de doi ani, care vorbeşte perfect româneşte.

[citeste si]

Acum, s-a întors în România după o absenţă de opt ani. Pe lângă toate calităţile, Alexandra Nechita este şi o femeie extrem de frumoasă şi este renumită pentru actele sale filantropice. Consideră că a rămas un om cu picioarele pe pământ şi că ar fi putut să-şi piardă busola de-a lungul vremii, dacă nu ar fi existat mama şi bunicii ei, care i-au acordat o atenţie extremă.

La vizita trecută în ţară, Alexandra spunea: "În primul rând, sunt o persoană destul de dificilă. Pe lângă altele, mai e şi prima mea iubire, arta mea, şi când mă hotărăsc să nu te văd pentru două-trei zile, să nu te plângi şi să nu aştepţi să te sun să-ţi explic de ce de zece ori! Sau câte o săptămâna-două sunt plecată, deci nu am o viaţă stabilă". Între timp, lucrurile par a se fi schimbat, Alexandra canalizandu-şi întreagă atenţie către fiica sa.

Vineri, la ora 13,00, publicul va afla chiar de la Alexandra Nechita noutăţile privind cariera sa profesională, dar şi despre viaţă personală a acestei artiste extraordinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel