Alexandra Măceșanu, UN AN DE LA DISPARIȚIE. Familia: Nedreptate cruntă

Alexandra Măceșanu
Alexandra Măceșanu

Vineri, 24 iulie, se împlinește un an de când Alexandra Măceșanu a dispărut. 

Familia Alexandrei Măceșanu trăiește un coșmar de pe data de 24 iulie 2019, când fata s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, la ocazie. A doua zi, pe 25, Alexandra a reușit să sune la 112, dând naștere astfel unui scandal monstru. 

Joi, Alexandru Cumpănașu a mers la Parchetul din Caracal pentru a-i cere socoteală procurorului Cristian Popescu. 

Unchiul fetei a transmis și un mesaj tulburător. Alexandru Cumpănașu susține că adevărații vinovați nu sunt pedepsiți, ci din nou în funcții. Familia Alexandrei Măceșanu, spune Cumpănașu, se află într-o stare psihică extrem de precară și într-o zonă de nedreptate.

‘‘Nu avem niciun vinovat oficial, decât pe Gheorghe Dincă trimis pentru niște aiureli, din punctul meu de vedere. Nu avem pedepsiți pe cei care sunt cu adevărat vinovați din instituțiile statului și sunt din nou în funcții. Nu o avem pe Alexandra. Nu avem informații cât se poate de clare de la instituțiile statului cu privire la ce s-a întâmplat și fără dubiu. Suntem undeva într-o zonă de nedreptate cruntă, pe care eu cred că românii trebuie să o înțeleagă. Familia mea este într-o stare extrem de precară psihic, pentru că ne-am pus speranța de fiecare dată într-o instituție, în alta”, a spus Alexandru Cumpănașu pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel