Alexandra Croitoru, Românii au talent: Este însărcinată la 15 ani şi are 16 fraţi şi surori

captură video PRO TV
captură video PRO TV

Alexandra Croitoru a primit al nouălea Golden Buzz de la Românii au talent de la Dragoș Bucur. Adolescenta de 15 ani are o poveste de viaţă impresionantă.

Alexandra Croitoru a primit al nouălea Golden Buzz la Românii au talent, Dragoș Bucur fiind cel care a apăsat butonul auriu de data aceasta. Tânăra în vârstă de 15 ani i-a emoționat pe cei patru jurați cu interpretarea sa extraordinară. Tânăra este pasionată de muzică și visează să devină o artistă cunoscută. S-a născut în Bistrița Năsăud dar locuiește în București de câțiva ani. Alexandra speră ca participarea la Românii au talent să fie o rampă de lansare în muzică pentru ea. Este adoptată și nu și-a cunoscut părinții, însă cei adoptivi au avut grijă să nu-i lipsească nimic.

"Visul meu este doar un vis"

„Mă numesc Croitoru Alexandra Paulina, am 15 ani. M-am născut în județul Bistrița Năsăud și m-am mutat în București acum câțiva ani. Să vii direct din Bistrița până în București e foarte greu să te acomodezi cu accentul, cu persoanele. Sunt altfel persoanele aici. E orașul mai mare, mai periculos, dar înveți. Am venit la Românii au Talent ca să arăt lumii ceea ce pot și să vadă și alții ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Poate mă vede cineva și reușesc să mă lansez în muzică. Visul meu este doar un vis care nu știu dacă va deveni realitate vreodată.”, a explicat Alexandra în prezentarea sa.

A cucerit publicul din prima clipă

Dragoș Bucur a fost emoționat de interpretarea Alexandrei, care i-a cucerit pe jurați cu vocea ei. Prezentatorul vrea ca adolescenta să ajungă departe și crede în talentul ei. „Eu cred că fiecare dintre noi ajungem acolo unde suntem ca rezultat al vieții pe care o ducem și a experiențelor prin care trecem. Tu ai spus că ești adoptată, dar eu cred că asta este parte din viața ta, cu bune și cu rele. Muzica pe care am auzit-o, momentul este format din vocea ta, din felul în care arăți, din cuvintele pe care le-ai spus, din emoția pe care ai transmis-o. Ești un om extraordinar! Ținând cont de toate lucrurile astea… eu cred că trebuie să mergi direct până în capăt”, i-a spus Dragoș Bucur concurentei, după care a apăsat butonul auriu, la Românii au talent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel