Tragedie Caracal. Adi Ursu, în lacrimi la TV: Cum a ars Gheorghe Dincă trupul Alexandrei, detalii șocante

Rezultatele INML, cele genetice, confirmă că Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra Măceșanu în butoiul improvizat în curtea casei. 

ADN-ul oaselor găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă coincide cu ADN-ul părinților, după cum a anunțat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3. 

Adrian Ursu a spus, în lacrimi, la Antena 3, ce detalii a mai dat Gheorghe Dincă astăzi anchetatorilor. 

”Le-a arătat din nou butoiul acela cu înălțime de 1,6 m, fără fund, sub care ar fi făcut focul, pe care l-ar fi acoperit, în care ar fi turnat și vaselină, ar fi pus 3 kg de vaselină, ar fi rulou de carton asfaltat pentru ca să facă acea combustie cât mai intensă. Au fost lucruri pe care nu ni le-am explicat în aceste zile și e momentul cel mai greu al acestor zile, și pentru noi e foarte greu. Cum de vecinii nu au simțit nimic...” a spus Adrian Ursu. Oana Zamfir a completat: ”Cum de anchetatorii care se aflau de la ora 11 noaptea la poarta curții lui Dincă n-au văzut fum, cum de n-au simțit mirosul”.  

Se pare că între 11:30 și 12:00 a ucis-o Gheorghe Dincă pe Alexandra, după cum a declarat. La scurt timp după crimă, el s-a dus să-și ia mașina, fiind surprins de camerele de supraveghere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel