Alex Soros îi ține locul tatălui său la Forumul de la Davos. Întâlniri cu mai mulți președinți și prim-miniștri europeni / foto

Sursă foto: Facebook Alexander Soros
Sursă foto: Facebook Alexander Soros

Magnatul George Soros este considerat a fi marele absent la Forumul Economic Mondial de la Davos. Cu toate acestea, fiul său, Alexander, participă la reuniunea din Alpii elvețieni.

Absența lui George Soros de la întâlnirea Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos, Elveția, a stârnit întrebări și noi teorii ale conspirației despre eveniment.

Finanțatorul miliardar a scris pe Twitter pe 10 ianuarie că absența sa se datorează „un conflict inevitabil de program”, adăugând că intenționează să țină un discurs la München pe 16 februarie, la o lună  după începerea reuniunii anuale a WEF.

Speculații privind un atac asupra magnatului american

Neparticiparea lui George Soros a alimentat speculații nefondate pe rețelele de socializare că absența sa a fost premeditată pentru a evita un eveniment catastrofal și viața acestuia ar putea fi pusă în pericol, conform Newsweek.

Prin intermediul Open Society Foundations, organizațiile care acordă granturi, Soros a distribuit 32 de miliarde de dolari și a fost cel mai mare donator individual la alegerile de la jumătatea mandatului din SUA din 2022, după ce a donat anterior sume vaste pentru candidaturile prezidențiale ale democraților. Rolul său de binefăcător generos pentru multe cauze a stimulat teoriile conform cărora își folosește averea pentru a influența afacerile globale.

Alex Soros participă la Forumul de la Davos

Chiar dacă George Soros nu a mers la Forumul Economic Mondial de la Davos, la eveniment și-a făcut prezența fiul său, Alexander, care a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de lideri mondiali și oameni de afaceri.

„Am avut o discuție bună cu prietenul meu Dritan Abazović, prim-ministrul Muntenegrului, care a subliniat importanța alianței transatlantice și cooperarea regională“, a scris Alex Soros la fotografia cu premierul de la Podgorița.

Fiul lui George Soros s-a mai întâlnit cu Omid Nouripour, președintele Partidului Verzilor din Germania.

„A fost grozav să mă întâlnesc cu impresionantul președinte al Letoniei, Egils Levits, un adevărat campion al democrației și al drepturilor omului“, a scris Alexander Soros la fotografia alături de președintele Letoniei.

Alexander Soros este cunoscut pentru deschiderea pe care o are la majoritatea liderilor mondiali, în trecut acesta s-a mai fotografiat cu Emmanuel Macron, Chuck Schumer, Barack Obama și Maia Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel