Alex Mihai Stoenescu, la inteviurile DC NEWS. Informații neștiute despre ocuparea Olteniei de către austrieci

Darius Muresan / 19 Martie 2018 / 22:14 Salveaza PDF Comentarii

DC NEWS continuă seria interviurilor.

Istoricul Alex Mihai Stoenescu, cercetător al Academiei Române și scriitor, este invitatul DCNews de MARȚI, 20 MARTIE 2018. 

Interviul cu ALEX MIHAI STOENESCU va putea fi urmărit MARȚI, 20 MARTIE 2018, de la ora 11:00, pe site-ul DCNEWS.RO, în această știre, și pe pagina de Facebook a DCNews. 

Alex Mihail Stoenescu va vorbi la DC NEWS despre perioada în care Oltenia a fost sub ocupație austriacă (1718-1739), un subiect care nu este foarte mediatizat în prezent și despre care se cunosc destul de puține lucruri. Alex Mihail Stoenescu va dezvălui lucruri foarte interesante și neștiute despre teritoriul României din acele vremuri.

[citeste si]

Interviul va fi difuzat în două părți.

Alex Miai Stoenescu

Interviul cu ALEX MIHAI STOENESCU va putea fi urmărit MARȚI, 18 MARTIE 2018, de la ora 11:00, pe site-ul DCNEWS.RO, în această știre, și pe pagina de Facebook a DCNews. 

Istoricul Alex Mihai Stoenescu este laureat al Premiului Academiei pentru Patimile Sfântului Tommaso D'Aquino și unul dintre istoricii profesioniști acreditați de către Academia Română. Sub semnătura lui Alex Mihai Stoenescu au mai apărut Istoria loviturilor de stat în România, Din culisele luptei pentru putere, 1989-1990, Istoria Olteniei, Istoria Masoneriei moderne, Țiganii din Europa și din România – studiu imagologic și Tratat de istoriografie generală. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26