Alex Filip, eliminat după prima Nominalizare în echipa Lemurilor

Ultimul trib
Ultimul trib

Primul duel în interioriul echipei de Lemuri s-a încheiat seara trecută, la Antena 1, într-o nouă ediție "Ultimul Trib", cu eliminarea lui Alex Filip, în primul său joc alături de echipa galbenă.

În prima dimineață în sat, Alex Filip s-a trezit cu gândul la fostele sale colege din echipa roșie, la fel cum și ele au recunoscut că Alex nu era doar cel care îi ajuta să rămână organizați, ci îi ajuta să își păstreze psihicul tare.

În acest timp, Mircea Zamfir a recunoscut că s-ar putea adapta în sat destul de repede, însă a avut emoții înaintea primei lupte de Nominalizare din interioriul noii echipe. Concurentul clasat pe ultimul loc intră automat la duel împotriva concurentului nominalizat de membrii echipei. Ionuț Iftimoaie și Silviu Geandră au fost primii care au parcurs traseul cu obstacole la finalul căruia au avut de plasat în echilibru mai multe piese, iar cel din urmă a reușit să scoată un timp mai bun, având deja experiența unor astfel de jocuri din alte dueluri, după cum chiar el a mărturisit. Rând pe rând, au intrat apoi în cursa contra cronometru și Sorin Brotnei, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Alex Filip. Fostul căpitan al echipei roșii a abandonat însă după ce piesele i-au căzut la finalul cursei de mai multe ori, în timp ce Sorin Brotnei a avut cel mai bun timp și a câștigat imunitate la duel.

Duel surpinzător

"Nu cred că se aștepta nimeni că eu voi intra azi la duel... Singura problemă a fost că nu vedeam unghiul și că piesele erau înclinate", a spus Alex Filip resemnat. Iar dacă Silviu Geandră a spus că nu vrea să voteze un Lemur pentru că s-a atașat de ei, aceștia se pare că nu i-au întors sentimentele. Echipa galbena și-a justificat votul spunând că nu ar vrea să pună foștii sportivi să se lupte între ei, dar nici între ei nu se puteau vota în urma unui pact pe care l-au făcut. "Nu mă așteptam ca din trei nominalizări posibile să mă voteze pe mine. M-am asimilat lor din prima clipă și le-am promis atunci că voi face front comun cu ei la vot. Sună a trădare pentru că așa este. Oricare rămâne, echipa galbenă va avea probleme din cauza lui Ionuț care își apără pielea cât de bine poate el", a spus Silviu dezamăgit.

Ca urmare, cei doi luptători de kickbox, s-au regăsit față în față la duel, pregătiți să lupte așa cum o fac și în ring, doar că de această dată au fost legați la mâini pentru a începe cursa. Dacă însă în viața de zi cu zi amândoi sunt multipli campioni, primul duel dintre cei doi în Madagascar s-a încheiat cu victoria lui Silviu. "Nu simțeam că acesta este momentul în care să plec acasă, dacă aș avea vreo putere în acest concurs, mi-aș dori să nu fie anunțați cei de pe insulă de plecare mea. Cea mai mare părere de rău nu este că plec eu, ci că s-a destrămat echipa mea și că vor cădea psihic. Eu îi rog doar să nu uite cât am luptat alături de ei", a mai spus Alex Filip, tot cu gândul la Crocodilii săi.

Întors în sat la echipa care l-a trădat, Silviu a fost totuși mai liniștit, încrezător în forțele sale proprii. "Mi-a dat o siguranță faptul că l-am învins pe Alex, recunosc. Mi se pare că sunt greu de bătut aici, pe terenul Duelului, sper să fie așa în continuare", a mărturisit acesta vădit stânjenit de veselia cu care l-au întâmpinat Lemurii.

Nouă nominalizare

În acest timp, pe insula pustie, echipa roșie încerca să se încurajeze, în ciuda accidentărilor suferite de Oana și Neli, și chiar au avut câteva momente de distracție, când o veste cumplită a venit. Dima a aflat că sora sa, despre care știa că era bolnavă, a intrat în comă. În stare de șoc, membrii echipei au amuțit în timp ce Dima și-a luat bagajul pentru a părăsi de urgență insula. "Nu poți să descrii această durere... e o durere care nu va trece niciodată, va rămâne acolo pentru totdeauna. Nu știam că avem un lucru atât de important în comun – că amândoi am plecat de acasă știind ce s-ar putea întâmpla", a spus printre lacrimi Neli, cea care a trăit o experiență la fel de grea la sosirea în Madagascar, când a aflat că mama ei s-a stins.

Fără să știe care va fi soarta lor începând cu ziua următoare, Crocodilii s-au culcat cu gândul la noua Nominalizare, la care ei vor apărea în formula de patru fete și un bărbat, în fața Lemurilor, joia viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Utimul Trib".

VEZI ȘI: Dieta cu struguri negri. Slăbești 4 kilograme în 6 zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel