Alex Coita: Sunt șocat. Ar intra la pușcărie, conform regulilor #rezist

Alex Coita
Alex Coita

Analistul politic Alex Coita a comentat informația potrivit căreia un dosar penal i-ar fi fost închis lui George Maior, informație transmisă la Antena 3. 

”Vă spun sincer că sunt șocat. În primul rând ar fi vorba de un dosar extrem de grav, în care persoane importante în statul român ar fi implicate în finanțarea ilegală a unor campanii politice, dosar pentru care, în toate statele democratice și în toate țările care sunt state de drept, oamenii ar intra la pușcărie, asta conform regulilor #rezist, nu făcute de mine. În al doilea rând, mă refer la Ludovic Orban, lider al Opoziției, care a făcut obiectul unui denunț al aceleiași persoane, care a pierdut cursa pentru Primăria Capitalei, unii ar spune că din punct de vedere politic a fost neutralizat. E vorba, din câte înțeleg, de o persoană extrem de importantă, nu numai prin prisma posturii sale de fost director SRI, cât prin aceea că, în prezent, deși există o propunere de rechemare în țară, din partea MAE, domnia sa încă îndeplinește funcția extrem de importantă de ambasador al României la Washington și aici, din nou, lucrurile se complică.” a spus analistul politic la Antena 3. 

Alex Coita mai afirmă că dispariția dosarului este o dovadă în plus a faptului că ceva este profund în neregulă. Cât despre răspunsurile DNA, afirmă că nu arată decât că sunt cu musca pe căciulă. 

Vezi aici mai mult despre dosar: Dosar George Maior, dispărut. Ana Roman: E prima oară când m-a întrebat DNA așa ceva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel