Lovitură pentru Bianca Drăgușanu. Alex Bodi a fost ELIBERAT din AREST

Foto: Facebook
Foto: Facebook

A venit decizia în cazul lui Alex Bodi.

Omul de afaceri Alex Bodi va fi eliberat din arest după ce magistrații Curții de Apel Craiova au decis că acesta poate fi cercetat și în arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este anchetat într-un dosar de crimă organizată care privește infracțiuni de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. 

Mai exact, avocatul lui Alex Bodi a introdus în urmă cu trei zile la Tribunalul Dolj o cerere de preschimbare a măsurii preventive în cazul clientului său.

Magistratul de la Dolj a admis cererea, dar procurorul DIICOT a atacat-o, astfel ca dosarul a ajuns în regim de urgență la Curtea de apel Craiova.

Pentru ce e acuzat Alex Bodi

Alex Bodi a fost ridicat de mascați, la data de 11 noiembrie, din vila sa din Voluntari, în cadul unei acțiuni organizate de polițiștii craioveni specializați în combaterea criminalității organizate.

Acesta a fost apoi arestat preventiv, după ce procurorii DIICOT l-au acuzat că ar fi făcut parte dintr-o grupare de traficanți de carne vie condusă de nașul copilulului său, temutul lider interlop sibian Adrian Tâmplaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel