Alessandra Stoicescu, scoasă din minți de Violeta Vijulie

Alessandra Stoicescu - Violeta Vijulie
Alessandra Stoicescu - Violeta Vijulie

Alessandra Stoicescu a fost enervată de liberala Violeta Vijulie care a jignit oamenii de la mitingul PSD și a criticat inclusiv jurnaliștii Antena 3. 

Iată dialogul de la Antena 3, din emisiunea ”100 de minute” dintre Alessandra Stoicescu și liberala Violeta Vijulie: 

Alessandra Stoicescu: Face parte din viziunea europeană să chemi protestatari în Parlamentul României? 

Violeta Vijulie: Nu, dar în fața Parlamentului este ok să vină protestatari. Eu merg des la Bruxelles, sunt oameni în stradă... 

Alessandra Stoicescu: Chemați de partide? 

Violeta Vijulie: Nu m-am interesat. 

Alessandra Stoicescu: Oamenii protestează peste tot în lume... 

Violeta Vijulie: Membrii partidelor politice, dacă simt nevoia să iasă în stradă, pot să o facă, cei ai societății civile, iarăși. 

Alessandra Stoicescu: Unde vă încadrați: apel la calm și la o opoziție fermă, care să sancționeze orice derapaj, dar pe o atmosferă de calm sau de incitare la violență? 

Violeta Vijulie: Calmi chiar nu mai putem să fim! 

Alessandra Stoicescu: Am înțeles, deci nici dvs. nu sunteți cu calmul? 

Violeta Vijulie: Nuu, deci este destul de greu, pentru că protestăm din februarie 2017, și eu am fost în Piață, nu am chemat alți oameni în Piață, dar eu am fost la o grămadă de proteste din studenție până acum. De asta am simțit să fiu și acum. Încerc să schimb ceva și din politică, dar, totuși, după un an și jumătate de proteste, începute de la OUG 13, pe care vedem că Guvernul PSD cu toți cei trei prim-miniștri pe care i-a avut plus președintele Liviu Dragnea încearcă s-o rostogolească pe oriunde pot. A fost la Guvern ca OUG, au băgat-o în Parlament, au dat-o prin legile justiției, acum iar se discută să dea o OUG, nu știm dacă e adevărat sau nu. Ne-au cam adus la limită cei de la PSD. Plus mitingul pe care l-au făcut... 

Alessandra Stoicescu: V-a deranjat mitingul PSD? 

Violeta Vijulie: Da, m-a deranjat. Știți de ce? Ei au ieșit cu conceptul: aceasta e România reală. Nu! Au ales oamenii cei mai săraci. Două categorii au fost acolo: membrii PSD care au anumite venituri, unii au poziții în administrația locală, iar alții erau oameni foarte, foarte săraci, oameni pe care i-au adus cu japca, care nu știau de ce sunt acolo. Aceea nu e România reală, nu este eșantion, să aducă x% doctori, x% profesori. 

Alessandra Stoicescu: La mitingurile la care ați fost erați convinsă că se respectă perfect eșantionul? Mă amuzați! 

Violeta Vijulie: Așa au susținut nu numai liderii PSD, ci și colegii dvs. de la Antena 3. Chiar în seara mitingului au susținut că aceea e România reală, că tot ce se întâmplă pe lângă nu este relevant și că #rezist este adus... 

Alessandra Stoicescu: Vreți să apărați #rezist... 

Violeta Vijulie: Nuu, dar fiecare au zonele lor. 

Alessandra Stoicescu: Dvs. sunteți aici intoleranți. 

Violeta Vijulie: Eu v-am spus ce au spus reprezentanți PSD și colegii dvs. în studioul Antena 3. 

Alessandra Stoicescu: România e făcută din mai mulți oameni săraci decât bogați, din mai mulți oameni săraci și care se simt frustrați și supărați. 

Violeta Vijulie: Nu confundați oamenii săraci cu oamenii neajutorați, unii oameni săraci au verticalitate. 

Alessandra Stoicescu: Adică oamenii care au fost și au manifestat împotriva abuzurilor nu au verticalitate? Iertați-mă, dar radicală sunteți dvs! 

Violeta Vijulie: Mă opresc aici, îmi răstălmăciți cuvintele. 

Alessandra Stoicescu: Nu răstălmăcesc nimic. Sincer, sunteți radicală aici. 

Violeta Vijulie: Liderii PSD și jurnaliștii din cadrul emisiunii Antena 3 care a avut loc la ora 23:00 în seara mitingului au spus că aceea e România reală, iar cei de la #rezist nu reprezintă România reală, pentru că #rezist a fost adus în piață de Soros, iar acești oameni de la PSD au venit din propria voință, iar eu spun că nu a fost așa. Nu sunt România reală. Fiecare reprezintă anumite categorii din populație. La PSD au venit oamenii cei mai săraci, aduși de PSD, urcați într-un autobuz cu un sandviș și cu apă. 

Alessandra Stoicescu: De unde știți? 

Violeta Vijulie: Sunt declarații, doamnă, pe Internet, vreți să căutăm acum?

Alessandra Stoicescu: Am văzut și eu o filmare, despre care nu știu dacă a fost sau nu pregătită. Asta înseamnă o chestiune bine verificată sau manipulare? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel