Alessandra Stoicescu, momente sfâșietoare după Colectiv: Când s-a întors, am izbucnit într-un hohot de plâns

Irina Constantin / 27 ian 2017 / 12:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Alessandra Stoicescu este nominalizată de Revista AVANTAJE la gala ”Femeia Anului”, categoria excelență în jurnalismul social, datorită implicării sale în atât de multe cazuri sociale. În acest context, Alessandra Stoicescu a mărturisit, la Antena 3, momente cutremătoare. 

”Sunt onorată.” a spus Alessandra Stoicescu, la Antena 3, invitată la rubrica ”Eroul Zilei”. 

Adi Ursu i-a spus ”Toți anii aceștia în care ai fost în linia întâi a acestor acțiuni sociale te-au schimbat foarte mult. Asta pot să o spun văzându-te zi de zi, pentru că e foarte mult consum emoțional. Cazurile nu înseamnă numai energia de a aduna fonduri, de a strânge oameni împreună, de a rezolva cazuri, ci și interacțiunea cu familiile, cu copiii.”

Alessandra Stoicescu a completat: ”Te consumă, te obligă și-ți creează o stare de emoție pe care trebuie să ai răbdare s-o gestionezi. Uneori te simți copleșit. Am avut un moment după Colectiv când am izbucnit în plâns. Încercam să ducem un pacient în străinătate. Erau atâtea opreliști cum nu-ți puteai imagina. Fie nu era aeronavă, fie starea pacientului nu permitea. Familia mă suna să încercăm să facem tot posibilul să plece. Ne-am bucurat, a reușit să plece aeronava, s-a ridicat de pe aeroport și... s-a întors. Când s-a întors, am izbucnit într-un hohot de plâns, deși nu cunoscusem acel om cu trei zile înainte. A fost ca și cum îți moare cineva din familie. Descărcarea mea a fost o stare de neputință. Aceeași stare o ai când un copil nu reușește să treacă peste toate greutățile. Degeaba am strâns bani, degeaba a plecat, nu a ieșit cu bine din operație.”

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26