Alessandra Stoicescu, momente sfâșietoare după Colectiv: Când s-a întors, am izbucnit într-un hohot de plâns

Irina Constantin / 27 ian 2017 / 12:14 Salveaza PDF Comentarii

Alessandra Stoicescu este nominalizată de Revista AVANTAJE la gala ”Femeia Anului”, categoria excelență în jurnalismul social, datorită implicării sale în atât de multe cazuri sociale. În acest context, Alessandra Stoicescu a mărturisit, la Antena 3, momente cutremătoare. 

”Sunt onorată.” a spus Alessandra Stoicescu, la Antena 3, invitată la rubrica ”Eroul Zilei”. 

Adi Ursu i-a spus ”Toți anii aceștia în care ai fost în linia întâi a acestor acțiuni sociale te-au schimbat foarte mult. Asta pot să o spun văzându-te zi de zi, pentru că e foarte mult consum emoțional. Cazurile nu înseamnă numai energia de a aduna fonduri, de a strânge oameni împreună, de a rezolva cazuri, ci și interacțiunea cu familiile, cu copiii.”

Alessandra Stoicescu a completat: ”Te consumă, te obligă și-ți creează o stare de emoție pe care trebuie să ai răbdare s-o gestionezi. Uneori te simți copleșit. Am avut un moment după Colectiv când am izbucnit în plâns. Încercam să ducem un pacient în străinătate. Erau atâtea opreliști cum nu-ți puteai imagina. Fie nu era aeronavă, fie starea pacientului nu permitea. Familia mă suna să încercăm să facem tot posibilul să plece. Ne-am bucurat, a reușit să plece aeronava, s-a ridicat de pe aeroport și... s-a întors. Când s-a întors, am izbucnit într-un hohot de plâns, deși nu cunoscusem acel om cu trei zile înainte. A fost ca și cum îți moare cineva din familie. Descărcarea mea a fost o stare de neputință. Aceeași stare o ai când un copil nu reușește să treacă peste toate greutățile. Degeaba am strâns bani, degeaba a plecat, nu a ieșit cu bine din operație.”

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28