Alertă pe reţelele sociale. O aplicaţie de telefon a indicat un nivel peste medie al poluării din Capitală. Radu Herjeu, reacţie ironică

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu a avut o reacţie ironică după ce în online au apărut mai multe capturi dintr-o aplicaţie gratuită care indica, noaptea trecută, un nivel al poluării mult peste medie în Bucureşti. 

"Aţi văzut noua găselniță electorală? Poluarea în capitală. care lovește necruțător. La 2 noaptea! Iarna! Sâmbătă spre duminică!

Eu sunt absolut sigur că nu e vorba de manipulare de 3 lei, așa cum sunt sigur că apps-ul (!?!?) care a băgat în sperieți toți "influencerii" e conectat la zeci de senzori de măsurare a calității aerului în București. Altfel cum ar ști că suntem asasinați intenționat cu micro-particule de o administrație inconștientă?

Ah, pentru proști! Eu sunt sigur că există poluare în orice oraș din România, dar ținând cont că am distrus industria, în absența unor măsurători adevărate, făcute de profesioniști cu aparatură adevărată, nu cu un softuleț gratuit din googleplay, mi-e greu să cred că suntem chiar în situația Beijingului", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

De unde a plecat panica în online

"Am crede că este încă vacanță, că multe familii cu mașini n-au revenit în București și că aerul e mai respirabil decât înainte de sărbători. Am crede, doar. Că NU e.

Ora 2 noaptea, PM2,5 > 500% față de limitele normale. PM10 > 360%", se arată în postarea care a stârnit sute de reacţii în online. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel