UPDATE Alertă maximă pe Aeroportul Otopeni. Robotul SRI a stabilit că nu există niciun pericol

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Brigada Antitero a SRI a intervenit de urgență, pe Aeroportul Otopeni, după un apel la 112.

UPDATE: În astfel de cazuri este adus și un robot special, care de la distanță, este manevrat, preia coletul, îl deschide și se verifică atent cu o cameră video, dacă pachetul conține substanțe periculoase sau alte obiecte care ar putea exploda.

După ce s-au făcut aceste verificări, specialiștii de la SRI au constatat că nu există niciun pericol. Continuă însă audierile și se fac verificări pentru a se stabili cine este cel care a lăsat acel colet suspect în zona Cargo.

Știrea inițială

Este alertă maximă pe Aeroportul Otopeni, acolo unde, SRI și Brigada Antitero intervin chiar în acest moment, după ce a fost anunțat un bagaj suspect, printr-un apel la 112.

Mai mulți ofițeri sunt prezenți acolo și au încercuit zona în interiorul Aeroportului.

Potrivit România TV, Brigada Antiteroristă are în aceste momente o intervenție în zona Cargo. Este vorba despre unul dintre depozitele de stocare a mărfurilor care sunt transportate din și spre București. Acolo a fost descoperit un pachet suspect, iar ofițerii analizeză chiar acum acel pachet.

Depozitul în care a fost găsit acest pachet suspect este deținut de o companie privată, iar traficul aerian nu este perturbat.

Mai multe echipaje au blocat accesul în zona Cargo, sunt mascații cu dubele în mijllocul drumului și nu este permis accesul nimănui în zonă până nu va fi clarificată această situație, ce se află în acel colet și de unde provine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel