Alertă la Pitești. Polițiști de la departamentul Antiterorism al SRI, în stradă

Panică la Pitești!

UPDATE: Pirotehniştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au detonat miercuri o valiză suspectă abandonată în zona centrală a municipiului Piteşti, în urma verificărilor constatându-se că valiza era goală şi nu prezenta niciun pericol.

Valiza de tip 'diplomat' a fost observată în apropierea intrării în centrul de examinare al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Argeş de o persoană, care a sunat la 112. În urma apelului au intervenit mai multe echipaje de poliţie, care au izolat zona şi au evacuat clădirile din jur, inclusiv sala în care se susţinea examenul teoretic pentru obţinerea permisului de conducere. 'Sediul nostru a fost evacuat total. (...) Nu a intrat nimeni în panică, am avut grijă de acest lucru, avem proceduri pe această linie şi ne-am conformat în cel mai scurt timp. (...) Examenul se va relua', a declarat şeful SPCRPCÎV Argeş, comisarul şef Ion Angheloiu.

După izolarea zonei, valiza suspectă a fost a fost mutată de pirotehnişti la intrarea într-o parcare supraterană din apropiere, unde a fost detonată. Potrivit unor surse judiciare, valiza era goală şi nu prezenta pericol.

---------

Zeci de polițiști și de luptători de la departamentul Antiterorism al Serviciului Român de Informații au înconjurat clădirea unde funcționează Serviciul de Evidență a Populației Pitești și cel de Permise și Înmatriculări.

Zona a fost înconjurată de organele de ordine, după ce un cetățean a sunat la 112 că, pe scările clădirii, se află un bagaj suspect, scrie ArgeșPlus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel