Două persoane au căzut într-un bazin cu azot, la Petromidia. Update: Una dintre persoane a murit

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un incident neplăcut a avut loc, sâmbătă după-amiază, la rafinăria Petromidia.

Update 2: Rompetrol, precizări

„În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Năvodari, partea de petrochimie (instalația de polipropilenă - PP). Doi angajați ai Rompetrol Rafinare au fost afectați, în cadrul unei manevre uzuale de lucru - prepararea stabilizatorului pentru producția de granule de polimeri.

Echipele de intervenție private și publice au fost la fața locului și au depus toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea acestora. În prezent, o persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul.

Suntem alături de familiile colegilor noștri și îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare. Compania a demarat o investigație internă și colaborează strâns cu toate autoritățile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului“, transmite Rompetrol.

Update 2: Potrivit Antena 3 CNN, una dintre persoane a decedat

Update: Mesajul Poliției

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, la o rafinărie din orașul Năvodari, s-ar fi produs un accident de muncă. Din primele informații rezultă că doi angajați ar fi căzut într-un rezervor de azot. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare.

Știrea inițială: 

Militarii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 13 mai 2023, în jurul orei 17.20, la Rafinăria Petromidia, Năvodari, conform FocusPress.

Conform primelor informații, un bărbat și o femeie au căzut într-un bazin. La fața locului intervin 24 de pompieri cu echipajele SMURD C, SMURD B, echipaj SAJ B2, elicopterul SMURD, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de Descarcerare.

Victimele au fost fost extrase, sunt inconștiente, primesc îngrijiri medicale la fața locului. Din primele informații, bărbatul se află în stop cardio-respirator și se efectuează protocolul de resuscitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel