ALERTĂ la METROU! Poliția intervine. Femeie căutată după AMENINȚARE. UPDATE: A FOST PRINSĂ- FOTO

O femeie de 42 de ani a fost amenințată la metrou de o femeie de aproximativ 60-65 de ani care i-a spus: ”Nu scapi de mine”. 

UPDATE: Femeia a fost prinsă de polițiști în zona Pipera. Este dusă la audieri. Ea s-a împotrivit ridicării de pe stradă. Se pare că este vorba de o femeie cu probleme psihice. Ea ar fi cunoscută că adresa vorbe urâte călătorilor de la metrou. Femeia le-ar fi spus ”nu știți cum e să vă moară copiii”. 

(w670)

Amenințarea a avut loc la stația de metrou Unirii 2. 

Femeia de 42 de ani a anunțat imediat poliția.

”Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.

Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.” este anunțul Primăriei Capitalei. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel