Alertă la Londra. Pachete explozive descoperite în două aeroporturi şi o gară

Atentat
Atentat

Unitatea de contraterorism a poliţiei metropolitane londoneze a deschis o anchetă după ce trei pachete suspecte au fost primite marţi în trei birouri situate în două aeroporturi şi una din gările principale din capitala britanică, transmit Associated Press, Reuters şi dpa. 

'Pachetele poştale, toate de format A4, au fost evaluate de ofiţeri specialişti ca fiind dispozitive explozive improvizate de mici dimensiuni', a comunicat poliţia metropolitană. Cele trei dispozitive, trimise la aeroporturile Heathrow şi London City şi la gara Waterloo, 'par capabile de a aprinde un mic foc la deschidere', a indicat aceeaşi sursă. 

Poliţia tratează incidentele ca fiind legate între ele şi păstrează deschise variantele în ce priveşte mobilul trimiterii pachetelor. Poliţia metropolitană a recomandat 'vigilenţă' la nodurile de transport din Londra, solicitând să fie informată despre orice pachet suspect. Nicio persoană nu a fost rănită, iar serviciile de transport nu au fost afectate. Deocamdată nu au fost operate arestări.

Vezi şi: Pilonul 2 de pensii. Tăriceanu: Pot să vă asigur

Accident grav. Circulaţia a fost blocată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel