Alertă într-un bloc din Slatina. Miros puternic de gaz

Este alertă într-un bloc din Slatina din cauza mirosului puternic de gaz.

Un număr de 20 de oameni, între care patru copii, au fost evacuați, miercuri, dintr-un bloc din Slatina, județul Olt, din cauza mirosului de gaz. Primele informații arată că gazul provine de la o butelie din apropierea scării.

Potrivit ISU Olt, 20 de persoane au fost evacuate preventiv, din cauză că pe scara unui bloc din Slatina se simte miros puternic de gaz.

De unde provenea mirosul

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autospecială CBRN și o autospecială pentru primă intervenție, acționează în municipiul Slatina, strada Ecaterina Teodoroiu, în urma unui apel la numărul unic 112, care anunța miros puternic de gaz pe casa scării. Până în acest moment, preventiv, au fost evacuate 20 de persoane" , a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt

În urma primelor verificări, s-a descoperit în imediata apropiere a blocului o butelie de la care provenea miros de gaz butan.

Reprezentanții ISU Olt au ventilat două dintre scările blocului, iar după aproximativ o jumătate de oră cetățenii s-au întors în locuințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel