UPDATE Alertă într-un bloc din Galați. Zeci de persoane evacuate

Mai multe familii au fost evacuate dintr-un bloc din Galați, în care se simte miros puternic de gaz.

UPDATE:  În aceste momente, au fost găsite și izolate două recipiente cu substanțe care sunt folosite în curățenia, de uz casnic. Acestea erau într-o pungă de gunoi menajer, pe casa scarii.

Locatarii blocului s-au întors în apartamente datorită faptului că substanța chimică de pe casa scării a fost înlăturată.

Specialiștii de la ISU si DSP au reluat verificările în fiecare apartament. S-a constatat ca mirosul, a cărui sursa este încă necunoscută, revine în unele apartamente, în cantități variabile și periculoase. Ca urmare, militarii verifică canalizarile din proximitatea blocului, sa verifice posibilitatea ca substanta chimică sa fi ajuns acolo si eventual denumirea acestuia, susține ISU Galați.

Știrea inițială

Angajații ISU Galați au evacuat, marți după-amiaza, 25 de persoane dintr-un loc din oraș, după ce pe scara imobilului se simțea miros puternic de gaz.

Potrivit ISU Galați, pompierii au fost solicitați să intervină pe Drumul Viilor, la blocul T10, unde se simțea un miros persistent de gaz pe scara imobilului de patru etaje, citează Mediafax.

Pompierii au evacuat 25 persoane din bloc, iar angajații companiei de distribuție a gazului au sistat furnizarea gazului.

Sursa mirosului nu a fost încă stabilită și a fost solicitat un echipaj cu autospeciala CBRN de la ISU Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel