Alertă în Tulcea după ce o fată de 16 ani a dispărut

Polițiști
Polițiști

Polițiștii din Tulcea caută o fată de 16 ani, care în urmă cu câteva zile a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii au fost anunțați despre dispariția fetei în cursul zilei de marți și au început căutările.

Potrivit IPJ Tulcea, fata de 16 ani a plecat de acasă în data de 29 august și nu a mai revenit. Polițiștii au fost sesizați marți despre dispariția fetei și au început căutările. Fata se numește Enciu Andreea Mirela, are 16 ani, și este din Tulcea. Minora are 1,65 metri înălţime, păr lung, șaten, ochi albaștri, fără semne particulare, transmite Mediafax.

Potrivit polițiștilor, în momentul dispariției, aceasta purta un tricou alb, pantaloni scurți de tip blue-jeans de culoare albastră și pantofi sport albi. „În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi pentru găsirea acesteia. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei dispărute sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel