Alertă în Târgovişte: Un leu se plimbă liber într-un cartier din municipiu

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

S-a dat alerta în Târgoviște, după ce s-a aflat că un leu se plimbă liber printr-un cartier din municipiu.

UPDATE: Un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un leu în cartierul Priseaca din Târgovişte, în apropierea unei benzinării, a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Gabriel Gătej.

"A fost un apel la 112 al unui cetăţean care a spus că a văzut leul. L-am întrebat de mai multe ori pentru a ne asigura că este vorba despre un leu. Nu avem la acest moment vreo informaţie de la Grădina Zoologică că ar fi scăpat de acolo un leu. Mai aveam cunoştinţă de o persoană care deţine un leu, am luat legătura şi spune că leul este în cuşcă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa.

Conform acestuia, au fost alertaţi reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi au fost trimişi jandarmi în zona unde a fost văzut leul. De asemenea a fost trimis, preventiv, şi un echipaj SMURD în acea zonă.

_____________________________________________________________________

În urmă cu puţin timp, ISU Dâmboviţa a transmis un mesaj prin sistemul Ro-Alert în care atenţionează târgoviştenii că a fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic în cartierul Priseasca, fiind vorba de un leu, scrie dbonline.ro.

"A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în municipiul Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia Peco Helena! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta", se arată în mesajul RO-ALERT emis de ISU Dâmboviţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel