Alertă în Sibiu pentru găsirea unei persoane care nu a mai revenit acasă

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Târnava, sat Târnava, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. La data de 01 aprilie a.c., un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 29 martie a.c., în jurul orei 07,30, socrul său, NEGREA IOAN, în vârstă de 62 de ani, a plecat de acasă, din comuna Târnava, sat Târnava, judeţul Sibiu, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 160 cm, greutate 60 kg, faţă ovală, ochi căprui, ten deschis, păr grizonant, tuns scurt, constituţie atletică.

La momentul părăsirii domiciliului, bărbatul purta pantaloni tip blue jeans de culoare albastră, pulover de culoare gri, o vestă din fâş de culoare neagră, o bluză de salopetă de culoare gri închis şi pantofi negri. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel