Alertă în Mamaia după ce un bărbat a anunţat că cineva a fost împuşcat

Poliţiştii din Constanţa au intrat în alertă în noaptea de duminică spre luni după ce au primit un apel prin care se anunţa că o persoană a fost împuşcată.

Un angajat al unui hotel din staţiunea Mamaia, în vârstă de 19 ani, a fost amendat cu 1.000 de lei după ce a alertat în fals autorităţile, sunând în noaptea de duminică spre luni la 112 şi anunţând că o persoană ar fi fost împuşcată, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. 

"La data de 30 iulie, în jurul orei 01,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană ar fi împuşcată. În urma apelului, poliţiştii au efectuat verificări în zonă şi au constatat faptul că apelul nu se confirmă, persoana apelantă nemaiputând fi contactată pentru un timp", a informat IPJ. 

Apelantul a fost identificat în persoana unui tânăr care, potrivit anchetatorilor, şi-a motivat gestul spunând că "a vrut să facă o glumă". 

"În urma verificărilor desfăşurate de poliţiştii constănţeni, apelantul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Corbu, judeţul Constanţa, a fost identificat în incinta hotelului Ambasador, din staţiunea Mamaia, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru alertare falsă - utilizarea intenţionată a numărului 112, în mod nejustificat, conform OUG 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă", a menţionat IPJ Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel