Alertă în Dolj. Tânără RĂPITĂ din fața casei de doi bărbați

O tânără de 18 ani din Dolj a fost răpită de doi bărbați din fața casei. Polițiștii au instituit filtre în tot județul.

O tânără de 18 ani din comuna Catane, județul Dolj, a fost urcată miercuri cu forța într-o mașină de doi bărbați, scrie Mediafax. Aceasta a fost găsită joi de polițiști, care i-au dus la audieri și pe cei doi bărbați suspectați de lipsire de libertate.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Rast au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul o tânără de 18 ani, din comuna Catane, a fost urcată cu forţa într-un autoturism care ulterior a pornit în direcţia comunei Bistreț.

Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate la fața locului. Oamenii legii au căutat tânăra și au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe raza localității Catane, fiind astfel identificat numărul de înmatriculare al mașinii în care a fost urcată fata.

Filtre în tot județul

Totodată, au fost instituite filtre în tot județul pentru depistarea în trafic a autoturismului.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii doljeni în colaborare cu cei din cadrul IPJ Argeș au fost identificați doi tineri, de 21 și 29 de ani, din comuna Merişani, sat Vărzaru, județul Argeş, bănuiți că ar fi mers în comuna Catane, la domiciliul tinerei, pe care ar fi urcat-o cu forța într-o mașină, în care se mai aflau alţi 3 bărbaţi.

Joi, polițiștii din Olt au depistat în trafic în Slatina o mașină în care se afla tânăra. Aceasta a fost preluată de polițiștii doljeni și dusă la sediul poliției pentru audieri.

Cei doi bărbați sunt audiați 

De asemenea, cei doi bărbați din Argeș au fost preluați de polițiștii doljeni și duși la Poliție pentru cercetări.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertare în mod ilegal, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel