Alertă în Cluj. Un copil de doar 2 ani a dispărut de acasă. Peste 100 de polițiști și jandarmi îl caută

Sursă foto: IPJ Cluj
Sursă foto: IPJ Cluj

ESte alertă în Cluj, după ce un băiețel de doar 2 ani a dispărut de acasă.

UPDATE:

ISU Cluj a anunţat că, din cauza nopţii, va relua sâmbătă dimineaţă căutările copilului de doi ani care a dispărut, vineri, în localitatea Floreşti, în apropierea râului Someş.

"Căutările s-au desfăşurat în dispozitiv integrat, constituit din peste 100 de poliţişti, jandarmi şi pompieri. Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariţia copilului, până la lăsarea întunericului. Mâine dimineaţă, se vor relua căutările de către echipajele de pompieri cu două bărci de căutare-salvare", informează ISU Cluj.

Știrea inițială:

Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai ISU Cluj caută, inclusiv cu o barcă de salvare, un copil de doi ani care a dispărut vineri din localitatea clujeană Floreşti, transmite Agerpres.

"Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 21 mai a.c., în jurul orei 17,00, LĂCĂTUŞ DAVID ALEXANDRU, în vârstă de 2 ani, a ieşit din locuinţa sa, din localitatea Floreşti, pentru a se juca cu alţi copii în zona râului Someş şi nu a mai fost găsit. Semnalmentele minorului: înălţime aproximativ un metru, ochii negri, părul şaten. În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare albastră, tricou de culoare albastră şi sandale de culoare albastră cu şireturi verzi", se arată într-un apel al IPJ Cluj.

VEZI ȘI: Copil din Neamț dat dispărut, găsit de salvatori. Drama din spatele dispariției micuțului. "Ne-a zis oriunde l-am duce, să nu îl ducem acasă”



Poliţiştii lansează un apel către populaţie

Poliţiştii lansează un apel către populaţie și îi roagă pe toți cei care ar putea oferi informații despre acest băiețel și locul în care acesta se află, să sune imediat la 112.

"Persoanele care pot furniza informaţii despre minorul dispărut, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau sa apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112! În vederea depistării minorului, peste 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari sunt angrenaţi în activităţile specifice de căutare", mai informează IPJ Cluj.

ISU Cluj îl caută pe copil inclusiv cu o barcă de salvare, în zona râului Someş.

"Un echipaj cu o barcă de căutare salvare s-a deplasat în zona străzii Barbu Lăutaru, unde s-a alăturat forţelor prezente la faţa locului pentru căutările băieţelului pierdut în cursul acestei după amieze", se menţionează în informarea ISU Cluj.

Cazul lui Sebi, copilul găsit mort la 2 luni după dispariție

Cazul lui Sebastian, copilul găsit mort la 2 luni după dispariție, a cutremurat o Românie întreagă. Sebastian Ionel Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost dat dispărut pe 9 ianuarie, în localitatea arădeană Vânători. 

Deși au fost mobilizate forțe impresionante și sute de voluntari, polițiști și jandarmi l-au căutat zile la rând, copil nu a fost găsit. Oamenii s-au rugat și au sperat că băiețelul este în viață, dar cadavrul copilului a fost  găsit abia pe 3 aprilie, între localitățile Mișca și Vânători din județul Arad. Analizele ADN au confirmat faptul că este vorba despre Sebastian.

VEZI ȘI: Copilul găsit mort în pădure este Sebi. Analizele ADN au confirmat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel