Alertă în Centrul Vechi din București după cutremur! Apelul lui Firea

centrul vechi
centrul vechi

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a oferit primele declarații cu privire la efectele seismului de noaptea trecută la nivelul Capitalei.

"Din fericire, nu au fost victime in urma cutremurului de aseara. Echipe ale Primariei Capitalei au verificat Centrul Vechi, acolo sunt mai multe cladiri degradate.

Fac apel la proprietarii care locuiesc in cladiri cu risc seismic clasa 1 pericol public sa accepte locuintele puse la dispozitie de Primarie, pentru a putea incepe, in regim de urgenta, consolidarea.

Legislatia in vigoare nu ne permite sa evacuam aceste imobile, desi sunt un pericol atat pentru locatari, cat si pentru cei care trec prin zona.

Am propus infiintarea Administratiei pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic, deoarece am gasit la Primarie o lipsa de coordonare si implicare constanta in legatura cu problema cladirilor cu bulina.

Cu sprijinul consilierilor PSD si ALDE, aceasta structura va functiona cat de curand. Este regretabil ca reprezentantii USB si PNL nu au inteles importanta acestei initiative si au incercat sa blocheze proiectul. Si nici nu au oferit o alta solutie-alternativa la propunerea mea.", a spus primarul general pentru stiripesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel