Alertă în Bucureşti. Grenadă descoperită într-o clădire dezafectată

MAI - Pompieri
MAI - Pompieri

O echipă de muncitori a descoperit un obiect care seamănă foarte mult cu o grenadă, într-o clădire abandonată din Bucureşti. 

UPDATE: Un echipaj al Unităţii Speciale de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani a ridicat, marţi, grenada găsită de muncitori într-o clădire dezafectată din Bucureşti. "Obiectul s-a dovedit a fi o grenadă defensivă din al Doilea Război Mondial. Aceasta a fost ridicată de echipa noastră, va fi depozitată şi ulterior va fi distrusă într-un poligon special amenajat", a declarat, pentru Agerpres, comandantul de detaşament la USISU, Ovidiu Henke.

O echipă de muncitori a găsit, marţi, un obiect ce semăna cu o grenadă, într-o clădire dezafectată din sectorul 5 al Capitalei. Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, marţi după-amiază a fost primit un apel la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Unităţii Speciale de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani, relatează Agerpres. 

Echipajele de poliţie asigură ordinea în perimetrul clădirii, în timp ce acţionează echipajul de intervenţie, precizează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel