Unde a fost găsită minora dispărută din Bragadiru

foto: MAI Facebook
foto: MAI Facebook

O fetiță de 11 ani, din localitatea Bragadiru, județul Ilfov, este căutată de polițiști, după ce mama sa a anunțat dispariția sa de acasă, sâmbătă dimineața.

Update

În urma activităților de căutare efectuate de către polițiștii  Serviciului de Investigații Criminale Ilfov  împreună cu  polițiștii Secției 11  din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, minora a fost găsită pe raza municipiului București Sector 3,  la un centru comercial.

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar în prezent se află în custodia polițiștilor Ilfoveni,  urmând să fie condusă la sediul Poliției Oraș Bragadiru, unde va fi încredințată mamei.

Știrea inițială

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov o caută pe fata în vârstă de 11 ani, care, în dimineața de sâmbătă, a plecat de acasă, din orașul Bragadiru și nu a mai revenit. Mama fetei a anunțat dispariția copilei, spunând că aceasta a plecat de acasă în jurul orelor 08.20, pentru a merge la un magazin și nu s-a mai întors.

Fata are 1,50 metri înălțime, păr șaten cu vârfurile blonde, ochii căprui. Când a plecat de acasă, copila purta un tricou de culoare turcoaz cu inscripția PUMA, blugi negri și adidași roz. Cei care au informații sau care pot da relații despre fetița dispărută sunt rugați să sune la numărul unic de Urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție, relatează Mediafax.

2. -imagine fara descriere- (minora-disparuta_94365400.jpeg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel