Alertă în Arad după ce o femeie a anunţat la 112 că i-a dispărut copilul - VIDEO

Copil dat disparut in Arad
Copil dat disparut in Arad

S-a dat alarma în Arad după ce o femeie a sunat la 112 pentru a anunţa că i-a dispărut copilul în vârstă de numai opt ani. 

"Iți poți imagina pentru o clipă ce a simțit o mama care și-a pierdut copilul? Este greu de imaginat o astfel de spaimă, darămite să o și trăiești în realitate. I s-a întâmplat unei mame din Arad, al cărui copil a plecat singur de la cursul de înot, fără a-și mai anunța părinții.Întâmplarea, care se putea termina tragic, s-a terminat cu bine și asta datorită colegilor noștri, de la Jandarmeria Arad.

Totul a început cu un apel 112, când de la capătul celălalt al telefonului, o voce tremurândă de femeie, anunța dispariția copilului. Din fericire, colegii noștri se aflau în zona indicată și au început căutările deîndată. În astfel de situații, nu este timp de pierdut și nu ai cum să nu te pui în situația părinților. Echipajul de jandarmi condus de plutonier adjutant șef Bărbulescu Gabriel, jandarm cu peste 25 de ani de experiență sau nea Barbi, cum îi spun cei mai tineri, a mobilizat imediat echipa. După ce au căutat în mai multe zone din oraș, micuțul de numai 8 ani a fost găsit la o distanță mare față de locul de întâlnire. Era speriat, dezorientat și cu hainele ude.

Copilul le-a spus jandarmilor că a terminat mai repede cursul de înot și nu a mai așteptat-o pe mama sa, crezând că va ajunge în siguranță la domiciliu, deși e prima oară când pleacă neînsoțit de către un adult.În cele din urmă, micuțul a ajuns în siguranță la familie, acolo unde era așteptat în lacrimi de părinții săi", relatează Jandarmeria Română.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel