ALERTĂ Franța, luare de ostatici. ”Brațul armat al Vestelor Galbene”

ALERTĂ Franța: Luare de ostatici în Blagnac, o comună la nord-vest de Toulouse. 

Revenim cu noi informații. 

Bnonews.com scrie că toți ostaticii au fost eliberați, dar tânărul care a luat ostaticii nu a fost încă prins. Se pare că ar fi vorba de patru femei, toate angajate la magazin, care au fost eliberate nevătămate. Bărbatul este încă în magazin. 

------

Evenimentul este în desfășurare. 

Se pare că tânărul a eliberat unul dintre ostatici. Presa scrie acum că ar fi fost cinci ostatici, rămânând patru după eliberarea unuia. Tânărul i-ar fi lăsat pe ostatici să-și sune familiile. El spune că este brațul înarmat al Vestelor Galbene. 

----

Luarea de ostatici are loc lângă aeroportul din Toulouse. Televiziunile franceze transmit că bărbatul care a luat ostatici este de fapt un adolescent de 18 ani, care ar fi cerut să vorbească cu un negociator după ce poliția a ajuns la fața locului. 

----  

Sunt cel puțin patru persoane care sunt ținute ostatice într-un magazin din Blagnac, localitate aflată la nord-vest de Toulouse, informează marţi media locale, preluate de dpa, anunță știridiaspora.ro

Poliția se află la fața locului, este oprită circulația în perimetrul în care are loc luarea de ostatici. 

Bărbatul, a cărui identitate este necunoscută, a tras mai multe focuri de armă către polițiști. Conform Le Figaro, cel puțin două focuri de armă au fost trase către polițiști. 

Luarea de ostatici s-a produs de la ora locală 16:15. Un oficial, citat de bnonews.com, a spus că nu sunt deocamdată cunoscute motivele luării de ostatici, dar nu poate fi făcută, cel puțin acum, vreo legătură cu un atac terorist. Se presupune că s-ar fi încercat mai degrabă un jaf. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel