Alertă de securitate la Casa Albă, în timp ce Barack Obama se pregătea să plece din clădire

Alertă de securitate, sâmbătă, la Casa Albă, în momentul în care liderul Statelor Unite, Barack Obama, se pregătea să părăsească clădirea împreună cu familia sa. 

Barack Obama, soţia sa şi cele două fiice urmau să se deplaseze, astăzi, la baza Andrews pentru a se îmbarca în Air Force One și a călători la Selma, Alabama, unde se comemorează 50 de ani de la un marș pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare.

Doar că, în timp ce liderul de la Casa Albă și familia sa se îndreptau spre elicopter, au fost întorși din drum de serviciile de securitate, din cauza unui zgomot puternic, care s-a auzit pe peluza de sud, potrivit Reuters, scrie romaniatv.net.

Zgomotul de la Casa Albă i-ar fi determinat pe agenții Serviciului Secret să-i mute pe ziariști înapoi în camera de briefing și să închidă ușile.

"Starea de izolare continuă, existând un mare nivel de consternare în rândul agenților Serviciului Secret care se află în afara clădirii", au anunţat jurnaliştii care se află la Casa Albă.

Postul ABC News a relatat că alerta de securitate a fost declanşată de un incendiu produs în apropierea Casei Albe, la un magazin mobil. 

Vezi AICI video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel