Urmărește emisiunea live


ALERTĂ cu bombă la o clădire din Capitală

O alertă cu bombă a fost semnalată, joi, la o clădire de birouri a Provident din Bucureşti.

UPDATE, 19:00: Bărbatul care a sunat la firma Provident din Capitală şi a ameninţat că în imobil se află amplasat explozibil a fost identificat şi se află în custodia Poliţiei, potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei.

El a fost găsit la domiciliul său dintr-o comună din judeţul Prahova, în stare de ebrietate, iar la întrebările privind apelul de ameninţare acesta a confirmat că el este autorul, fiind nemulţumit de serviciile firmei respective. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, a precizat Poliţia. Joi, în jurul orei 17,30, s-a primit un apel la 112 prin care o persoană a sesizat faptul că există o ameninţare cu bombă la sediul firmei unde îşi desfăşoară activitatea.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Serviciului Pirotehnic, care au evacuat clădirea în care se aflau circa 70 de persoane şi au demarat procedurile legale care se impun în astfel de cazuri. Din primele verificări a reieşit că angajaţii firmei au sunat la 112 ca urmare a unui apel al bărbatului care a ameninţat personalul firmei respective. 

Știre inițială:

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, este vorba de o sesizare la 112 a angajaţilor Provident, care au spus că în clădirea de pe bd. Mircea Vodă nr. 133 se află un bărbat care susţine că ar avea asupra sa materiale explozive.

La faţa locului s-au prezentat lucrători ai serviciului Pirotehnic, iar lucrătorii Brigăzii Rutiere au deviat traficul în zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel