Alertă cu BOMBĂ la Curtea de Apel București. Clădirea, EVACUATĂ

Este alertă cu bombă la Curtea de Apel București. 

UPDATE 14:01 ”Controlul efectuat de Serviciul Pirotehnic s-a încheiat. Apelul 112 nu se confirmă. Se fac verificări pentru depistarea apelantului și dispunerea măsurilor legale” anunță IGPR. 

UPDATE 13:35 Poliția Capitalei confirmă că un bărbat a anunțat că e un dispozitiv exploziv în Curtea de Apel București. A fost adus un câine de urmă la fața locului. 

Știrea inițială

În jurul orei 12:20, a fost făcut un apel la 112, care anunța un aparat exploziv în interiorul clădirii în care se află Curtea de Apel București. Din acest moment, clădirea a fost evacuată. Un bărbat a dat telefonul. Telefonul a fost anonim. În același timp, se efectuează verificări pentru identificarea persoanei care a sunat la 112. 

Apelul la 112, la 12:20, anunțul în clădire, după 15 minute

Avocatul Mihnea Stoica, care se afla a spus, la Antena 3, că ”sunt îngrijorat de ce am auzit la dvs. în emisiune. reacția a fost destul de lentă, am fost informați la 12:35. Străzile care înconjoară Curtea de Apel sunt foarte aglomerate, nu știu pe unde să vină geniștii. Accesul prin spate e blocat, e ambuteiaj. Toată clădirea este evacuată.” El a adăugat, glumind: ”E posibil să fi fost o farsă, e posibil să se schimbe bateriile microfoanelor de aici”. Mugur Ciuvică afirmă că ultima variantă e în trend, subliniind că e foarte posibil să fie o alertă falsă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel