Alertă cu bombă la biroul de circumscripţie al cancelarului german Angela Merkel

Alertă cu bombă la biroul de circumscripţie al cancelarului german Angela Merkel / Foto: Pixabay
Alertă cu bombă la biroul de circumscripţie al cancelarului german Angela Merkel / Foto: Pixabay

A fost alertă cu bombă la biroul de circumscripţie al cancelarului german Angela Merkel.

O alertă cu bombă a avut loc joi la biroul de circumscripţie al cancelarului german Angela Merkel din oraşul Stralsund (nord), informează Agerpres, citând DPA.

Un bărbat a ataşat un pachet suspect la cutia poştală a clădirii, situată în centrul oraşului, în cursul după-amiezii. Zona a fost izolată, iar locuitorii din apropiere au fost evacuaţi ca măsură de precauţie, a anunţat poliţia.

Ce s-a descoperit în pachetul suspect


Au fost chemate echipele specializate în muniţii şi materiale periculoase. S-a dovedit că pachetul nu conţinea substanţe periculoase.

Martorii au oferit o descriere detaliată a unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, despre care se presupune că ar fi ataşat pachetul. Motivul gestului său este încă neclar.

Potrivit cotidianului de mare tiraj Bild, o scrisoare care conţinea pudră albă era în curs de investigare. Departamentul de investigaţii penale a preluat cazul.

Merkel vrea carantină pentru cei care vin din Anglia în fiecare țară din UE

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, vrea ca toţi cei care vin într-o ţară UE din Marea Britanie să intre în carantină, din cauza variantei DELTA a COVID-19.

"În ţara noastră, dacă vii din Marea Britanie trebuie să stai în carantină. Asta nu se întâmplă în toate statele europene, dar mi-ar plăcea să se întâmple", le-a transmis acestora politicienilor din Bundestag, conform news.sky.com

Germania oricum nu permite momentan accesul călătorilor din Marea Britanie, decât dacă sunt cetăţeni germani, rezidenţi în Germania, dacă au soţie, partener sau copil în Germania sau dacă există circumstanţe speciale, precum decesul unui membru al familiei. Chiar şi aşa, cei care intră în Germania din Marea Britanie trebuie să se înregistreze şi să stea în carantină 14 zile. 

Anunţul Angelei Merkel vine în contextul în care Marea Britanie urmează să actualizeze lista statelor europene de unde cetăţenii care vin în UK nu trebuie să stea în carantină, Malta şi Insulele Baleare fiind cap de listă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel