Alertă cu BOMBĂ într-un tren. Intervenție de urgență. 320 de persoane evacuate

Incident de securitate la bordul unui tren de mare viteză, în Germania. Un suspect a fost reţinut. 

Pasagerii unui tren de mare viteză au fost evacuaţi, vineri după-amiază, în cursul unei intervenţii a Poliţiei, în apropierea oraşului german Berlin, din cauza unui incident de securitate, afirmă surse citate de site-urile Merkur.de şi Focus.de, scrie Mediafax. 

Zeci de agenţi de poliţie au intervenit la bordul unui tren intercity (ICE) care circula între oraşele Berlin şi Hamburg. Trenul a fost oprit în localitatea Friesack, la circa 60 de kilometri de Berlin. Peste 300 de pasageri au fost evacuaţi, iar vagoanele au fost percheziţionate.

A amenințat că detonează o bombă

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, un pasager în vârstă de 30 de ani, cetăţean francez, a ameninţat că va detona o bombă la bordul trenului.

Autorităţile au confirmat reţinerea unui suspect în vârstă de 30 de ani, dar nu au oferit detalii despre natura incidentului. "Intervenţia s-a încheiat. (...) Continuă procedura penală împotriva unui bărbat de 30 de ani. (...) Au fost evacuate peste 320 de persoane. Nimeni nu a fost rănit", a comunicat Poliţia din Berlin, vineri seară, prin Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel