Alertă cu bombă în centrul orașului Râmnicu Vâlcea

Un geamantan pus lângă un coș de gunoi a declanșat alarma antiteroristă în Râmnicu Vâlcea.

Cei care au sesizat obiectul au fost jandarmii aflați în patrulare. În scurt timp efective de poliţişti, jandarmi, pompieri militari şi forţe SRI au intervenit, sâmbătă dimineaţa, pe strada Calea lui Traian din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea.

IPJ Vâlcea a informat că forţele de ordine au blocat circulaţia cetăţenilor şi a maşinilor pe mai multe străzi, în vederea derulării intervenţiei, coletul suspect fiind pe trotuar, la câţiva metri de clădirea Prefecturii.


"În dimineaţa aceasta poliţiştii din cadrul I.P.J Vâlcea au fost sesizaţi de către o patrulă de jandarmi cu privire la faptul că pe strada Calea lui Traian s-ar afla un colect suspect. Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, militari I.S.U şi forţe S.R.I unde au luat măsuri conform procedurilor legale. Poliţiştii au eliberat zona şi au blocat circulaţia pe mai multe străzi", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

În bagajul respectiv au fost însă descoperite numai câteva articole vestimentare, iar poliţiştii încearcă identificarea persoanei căreia îi aparţine geanta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel