Concertul lui Thomas Ander din Capitală, reprogramat din cauza alegerilor

Scrutinul electoral în urma căruia se va desemna succesorul președintelui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni a constituit motivul pentru care organizatorii concertului de la București al lui Thomas Anders au reprogramat show-ul.

Pe 1 noiembrie, era programat la Sala Palatului din București un concert al lui Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, scrie Mediafax. Show-ul a fost, însă, reprogramat pentru 24 ianuarie 2015, "ca urmare a alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc a doua zi", informează organizatorii concertului.

Cântăreţul, compozitorul şi producătorul Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung, a fost membru al duoului pop Modern Talking, cel mai de succes grup din Germania. Trupa a vândut peste 75 milioane de albume în numai trei ani.

Biletele pentru show-ul din 24 ianuarie 2015 se găsesc în toată reţeaua Biletoo, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro şi myticket.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel