ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta: Îmi dau demisia în 2016, dacă Traian Băsescu va fi propus premier de ACL

Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a lansat un scenariu sumbru în ultima zi de campanie pentru alegerile prezidențiale. Dacă le va câștiga, mandatul său se va termina după doi ani. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - VICTOR PONTA. "Am spus de o sută de ori împreună cu Crin Antonescu: președintele țării nu poate să fie împotriva a ceea ce votează românii. Dacă în 2016 mai rămâne alianța între domnul Blaga și domnul Iohannis și ei sunt pe primul loc, nu vorbesc de majoritate absolută, vorbesc de "pe primul loc", cel care trebuie să aibă mandat de prim-ministru să formeze Guvernul este reprezentantul lor. Singura variantă pe care mi-am asumat-o, poate părea absurdă acum, sper să rămână absurdă și-n viitor, este ca această alianță, PNL-PDL, îl va avea în frunte și pentru propunerea de prim-ministru pe domnul Băsescu. Nici atunci nu voi spune nu-l desemnez, voi spune, dom'ne eu, ca președinte, demisionez, vine președintele Senatului și-l numește pe domnul Băsescu", a declarat Victor Ponta, la DC NEWS LIVE. 

Vezi AICI interviul integral

Ponta își distruge contracandidații: HABAR N-AU!

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - VICTOR PONTA. Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale 2014, Victor Ponta, a adăugat: "Dacă propunerea coaliției care câștigă alegerile este Traian Băsescu voi demisiona pentru că nu mă pot opune voinței exprimate de oameni la alegerile parlamentare. Nu pentru că am ceva cu persoana Traian Băescu. Eu cred că domnul Băsescu, care a fost practic prim-ministru, domnul Boc era un executant, este un pericol și cel mai prost prim-ministru pe care l-a avut România din '89 încoace. Dovadă este criza economică și socială îngrozitoare pe care a generat-o și a gestionat-o așa cum știți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel