ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. VICTOR PONTA, despre contracandidați: Habar n-au. Vocea mea și a justiției, singurele din campanie

Premierul Victor Ponta a vorbit, la DC NEWS, despre situația în care se află contracandidații săi la alegerile prezidențiale. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - VICTOR PONTA. Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la DC NEWS LIVE, că două voci s-au auzit în campania electorală pentru alegerile prezidențiale 2014, a sa și a justiției. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - VICTOR PONTA. "S-au auzit doar două voci în această campanie, pe de-o parte vocea mea, cealaltă voce care s-a auzit, s-a auzit vocea justiției. În fiecare dimineață, mascați, cătușe. Sper ca la turul doi, în pauzele dintre arestări, dosare, să vorbim despre ce face președintele: politică externă, securitate internațională, securitate energetică, sistem constituțional", a declarat premierul Victor Ponta, la DC NEWS LIVE. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - VICTOR PONTA. Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale 2014, a adăugat că el a avut ocazia să vorbească despre temele amintite. A precizat: "Rămâne să vedem în turul doi dacă n-au vorbit despre politică externă, apărare, energie, pentru că n-au avut ocazia sau pentru că habar n-au. Părerea mea, sigur, sunt subiectiv, este că habar n-au. Și mă refer la unii dintre contracandidați. Domnul Tăriceanu știe politică externă, știe apărare, știe economie. Domnul Meleșcanu știe. Domnul Iohannis nu știe și nu cred că va ști vreodată. Elena Udrea e mai mult decât Iohannis. Doamna Macovei e mai puțin decât doamna Udrea. O să vedem în turul doi dacă n-au vorbit că nu puteau sau n-au vorbit pentru că nu știau". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel