ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. PSD va stabili candidatul în câteva săptămâni

PSD va stabili candidatul la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în câteva săptămâni, iar Congresul din toamnă doar va valida această candidatură şi că acest anunţ e necesar pentru a nu crea confuzie în partid din cauza unor colegi care se ”auto trec” pe listă, a spus Liviu Dragnea.

„Nu e vorba de câteva zile. Probabil, nu ştiu, câteva săptămâni, pentru că eu nu cred că putem lăsa să treacă vara până să stabilim în PSD pe cine susţinem. Organizaţiile noastre au nevoie de un reper pentru alegerile prezidenţiale, pentru că altfel se uită la alţi colegi care se auto trec pe tot felul de liste şi nu aş vrea să apară confuzie în partid", a spus Dragnea.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat dacă stabilirea candidatului peste câteva săptămâni înseamnă că acesta nu va fi desemnat de Congres, aşa cum se anunţase anterior, Dragnea a spus că nu are rost o formalizare foarte mare.

VEZI ȘI: ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Boc îl vrea PREȘEDINTE pe Iohannis cu orice preț

„Nu are sens să ne formalizăm foarte mult. Congresul sigur că va formaliza candidatul, dar un anunţ poate fi făcut şi într-o altă structură de conducere statutară. Congresul poate să valideze o candidatură, poate să aprobe o candidatură", a spus Dragnea.

Întrebat dacă l-a sfătuit pe Ponta să-şi anunţe candidatura mai repede, Dragnea a spus că el nu este sfătuitor, ci camarad şi prieten.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. În ceea ce priveşte declaraţia făcută de Mircea Geoană, privind lista scurtă de prezidenţiabili ai PSD pe care s-ar afla şi numele său, Dragnea a spus că în PSD nu există liste pentru prezidenţiale.

„Cert este că nu avem o listă scurtă în partid, adică în partid nu se fac liste pentru candidaturi la funcţia de preşedinte al României. Facem pentru candidaturi la funcţia de consilieri judeţeni, chiar parlamentari, pentru funcţia de preşedinte nu se fac liste nici scurte, nici lungi", a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel