ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Boc îl vrea PREȘEDINTE pe Iohannis cu orice preț

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Emil Boc a declarat că îl susține pe Klaus Iohannis în cursa pentru un loc la Palatul Cotroceni.

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, ar fi o variantă mai bună pentru Preşedinţie decât Crin Antonescu, Emil Boc a răspuns că Iohannis porneşte cu un start bun, "cu un beneficiu de imagine".

VEZI ȘI: "Eu voi CÂȘTIGA alegerile PREZIDENȚIALE!"


"Crin Antonescu a luat o decizie înţeleaptă de a nu mai candida la Preşedinţie. Iohannis porneşte cu prima şansă, dacă îşi va consolida drumul pe care se află acum, îl va bate pe Ponta la prezidenţiale. Totul depinde de cum va evolua de acum înainte şi eu cred că pleacă cu un start bun, cu un beneficiu de imagine, cu o experienţă de primar, cu imaginea unui om serios care ce a spus a făcut şi care cred că va prinde la români. Ponta are de astăzi un adversar redutabil. Astăzi, cel mai probabil, Iohannis pare a fi candidatul PNL şi PDL la prezidenţiale şi spun cu o şansă mare de a câştiga alegerile dacă îşi urmează parcursul de până acum", a spus Boc, conform Mediafax.

"Îl susţin cu toată convingerea şi voi face campanie pentru Iohannis cât îmi va fi cu putinţă. Total, adică", a subliniat Emil Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel