ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. IPP, anunț despre prima dezbatere electorală, sprijinită de Digi 24

Dezbaterea electorală pentru alegerile prezidențiale, pe repede înainte. După ce Victor Ponta a condiționat dezbaterea propusă de IPP, toți candidații la alegerile prezidențiale sunt rugați să-și anunțe participarea, în scris, luni seară. 

IPP lansase inițial provocarea pentru principalii șase candidați, printre care și președintele PSD, premierul Victor Ponta, care însă a susținut că va participa numai dacă sunt invitați toți candidații.

IPP a propus Digi 24 să sprijine logistic transmiterea dezbaterii electorale dinaintea primului tur de alegeri prezidențiale. Digi 24 a acceptat propunerea și stațiile interesate au posibilitatea preluării semnalului. 

PSD, reacție promptă la anunțul IPP. Ponta nu renunță

"Având în vedere timpul foarte scurt până la momentul inițial propus al dezbaterii (miercuri, 29 octombrie a.c. — cu disponibilitatea de discutare a unei alte zile) și efortul logistic semnificativ pentru preluarea comunicării cu 14 staff-uri de campanie, IPP a propus postului de televiziune Digi24 (primul care a răspuns prompt invitației de colaborare lansată săptămâna trecută de IPP) să sprijine logistic și să transmită acest eveniment, într-un format final pe care avem toată disponibilitatea să îl agreem cu staff-urile tuturor candidaților ce vor dori să participe", se precizează în comunicatul IPP. 

IPP solicită candidaților să își exprime în scris, în cursul serii de luni, intenția de participare în noul format.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel